Lärare

Ransher Kaur Jansson
 

Utbildningar:

 

Certifierad Kundaliniyoga- meditationslärare. Utbildad Level 1 på Rootlight Solna 2009-2010. Huvudlärare Gurudass Kaur & Merjam Auraskari.

 

Level 2 "Mind & Meditation" 2012. Lärare Guru Dharam S.Khalsa & Darryl O'Keeffe

 

Level 2 "Conscious Communication 2012. Lärare Guru Dharam S.Khalsa & Darryl O'Keeffe

Level 2 "Vitaly & Stress" 2018. Lärare Sada Sat Kaur och Dharma Singh

 

Gongmaster utbildad 2012 på Mangalam Dagsås. Lärare Mehtab Benton.

Gongyoga utbildning Juli 2014 Mangalam Dagsås. Lärare Mehtab Benton.

Del 1 (av 3) "21-stages of meditation" "The Crystallized self" Borås 2013 för Guru Dass Singh

Del 2 (av 3) "21-stages of meditation" "The Expressive Self" Borås jan. 2014 för Guru Dass Singh

Del 3 (av 3) "21-stages of meditation" "The Expressive Self" Borås Mars 2014 för Guru Dass Singh

 

Jag mötte Kundaliniyogan 2004. Jag hade då under flera år kämpat med den kroniska smärtsjukdomen Endometrios. Kundaliniyogan blev för mig en vändpunkt i livet där jag hittade verktyg som hjälpte mig att hantera smärtan och senare också minska min smärta för att efter 7 år vara symtomfri från denna kroniska sjukdom! Jag har under min resa med yogan fått uppleva dess kraftfulla verktyg för att göra en stor positiv förändring av både kroppen och sinnet. Jag har gått från ett offertänkande till att se att jag själv skapar och ansvarar för mitt liv.

En stor del i mitt tillfrisknande har varit att gå från animalisk kost till vegetarisk kost. Jag har under åren utvecklat min egen stil och är nu i huvudsak uppbokad på olika kurscenter som vegetarisk kock. Skapar kurser där du aktivt får lära dig grunderna i att använda Ayurvediska kryddor i matlagningen för att stärka din kropp, själ och sinne! Se info på kurssidan!

 

Det jag önskar skapa är en möjlighet för människor att med hjälp av Kundaliniyogan nå bättre hälsa, acceptera och älska sig själva precis som de är, skapa ett tryggt rum där kroppen och sinnet kan nå djup avslappning, lära ut tekniker som stärker kärleken till dig själv, öppnar upp till livsglädje och nå sitt inre för att finna acceptans för att verkligheten ser ut som den gör.